ÅPNE DITT HJERTE

01.12.2013 00:01

Vet du at positive følelser gir deg bedre helse og forlenger livet? Du har sikkert sett de tindrende øynene og det skinnende smilet til en heldig fyr. Og du vet sikkert hvor fort en heldig person smitter andre med sin glede.

9.november 2013 så jeg en lykkelig familie. Berit Otterdal, medlem i veldedighetsorganisasjonen Barnas Brobygger, var årsaken til dette. Berit pakket opp 2 store poser fylt med nødvendige ting, mat og godsaker til barna, og litt penger til trebarnsmoren, som har lite penger.

Yasemin Aytuĝ er alene med barna. Det er masse jobb. Særlig fordi det ikke er noen hjelp å få fra familie og venner. Når det ikke finnes arbeid og ingen penger. Du ser ingen utvei. Yasemin hadde tenkt det samme til hun møtte medlemmene fra Barnas Brobygger. Disse menneskene brakte håp og en fremtid for henne og barna Kubra, Ersin og Nisan.

Vi har spurt hva denne familien trenger nå? Yasemin er på desperat leting ette er annet sted å bo. Den hun har er ikke levelig. Ikke bare at den er i kjelleretasjen, men den er mørk, fuktig og dårlig ventilert. Det er derfor Yasemins barn er så ofte syke. Hvilken mor er passiv når hennes barn er syke?

Yasemins familie er en av mange tyrkiske familier som trenger hjelp. Veldedighetsorganisasjonen Barns Brobygger gir en hjelpende hånd til de som trenger det. Hvis du vil hjelpe Yasemin eller andre tyrkiske familier kan du kontakte Barnas Brobygger. (www.barnasbrobygger.com)

ÅPNE OPP HJERTET DITT MOT VENNLIGHET OG LYKKE!

Olga Shabliy